FERTI-SPACE2

En spredevogn til mange formål..

Ferti-SPACE2 har en bred selvbærende chassis i HLE-stål, 1.050 mm eller 1.350 mm høy, og tilbyr en stor spredningsbredde. Med sin sterke design og kapasitet fra 12 til 28 m³ er den en multifunksjonell maskin for intensiv bruk. Den store diameteren på de vertikale viserne med brettede spiraler gjør at Ferti-SPACE2 kan spre seg i en bredde fra 8 til 16 m per rad, avhengig av produkt. Den hydrauliske fjæringen er boltet slik at den kan tilpasse seg forskjellige konfigurasjoner. Drivakselen er perfekt tilpasset kraftige traktorer (Ø 45).

Den sveisede bunnen har et forsterket gulv med bevegelse med forskjellige fordeler: boltete slitasjeplater gjør vedlikeholdsoperasjonene enklere, retur til tanken forbedres, rommet mellom strammere økes, tannhjulene forstørres for å følge gulvkjedene helt. Videre er remskivene laget av støpejern Ø135, og de to gulvene er utstyrt med en sentral separator.

Overføring

Overføringen er beskyttet av flexsible koblinger mellom girboksene og rotorer (1) som vil absorbere støt og dermed øke levetiden til girboksene.

Relaterte produkter

Rekord System

Kontakt oss

Ring 51 42 26 20, send e-post til post@rekordsystem.no eller fyll ut skjema.

Send skjema

Nyttige lenker