TORNADO3 HORIZON

Presis og sterk møkkaspreder

Chassiset måler henholdsvis 5,5 m og 6 m lang. Den svingende Horizontale-sprederen består av to horisontale rotorspredere med diameter Ø 600 mm (rotasjon: 300 rpm) og to brede spredeskiver (Ø 1100 mm) med 3 kniver som sikrer et optimalt spredemønster (rotasjon: 425 rpm).
Spredebordet er designet for å smuldre og kaste på store bredder med alle typer produkter (storfegjødsel, kompost, organisk avfall, kalk, fjørfegjødsel osv) De horisontale rotorsprederne og spredebordet gjør det mulig å spre perfekt, selv med lav flyt.
Den ovale formen og vinklingen av spredeskivene muliggjør integrering på 1100 mm på en smal kropp. Denne store diameteren og den perfekte synkroniseringen med de horisontale sprederotorer tillater bred og homogen spredning.
Innsiden av dekslet er polstret for å forhindre at produkt fester mot bakveggen.

Overføring

Rotorer drives av P.T.O.-aksel (1000 rpm) og roterer ved 300 rpm. To P.T.O.- akslinger med kamsikkerhet beskytter mekanismen (rotasjonssystemene til vispene og skivene er separate, og det samme gjelder skivene og drivakselen).

Guillotine dør

Tornado3 HORIZON spreder er standard utstyrt med en guillotinedør.

Begrensningsplater til venstre / høyre

For å spre nærme kanten på stykket kan JOSKIN spredere utstyres med et uavhengig hydraulisk styrt begrensningsplate på venstre og høyre side.

Ø 600 mm horisontale sprederotorer

Vogna er utstyrt med to horisontale rotorer bak, med en diameter på 600 mm og med to spredeskiver, smuldrer og strimler den veldig bra.

Mekanisk overføring av P.T.O.-aksel

Sprederotorer drives av P.T.O. akslinger (1000 rpm) for å sikre sikkerheten og beskyttelsen av hele mekanismen.

Relaterte produkter

Rekord System

Kontakt oss

Ring 51 42 26 20, send e-post til post@rekordsystem.no eller fyll ut skjema.

Send skjema

Nyttige lenker