DELTA-CAP

Multifunksjonell, sterk og kompakt tipphenger

Delta-CAP-serien kombinerer alle fordelene med Tetra-CAP med kjørekomforten og stabiliteten til selvbærende hengere. Utformingen av understellet og trekkstangen er basert på Trans-CAP-serien, med den forskjellen at de er helt galvaniserte. Opphenget, JOSKIN Roll-Over © boggie, er boltet og bevegelig.

Forskjellige tilkoblingsutstyr tilgjengelig

Takket være det treveis tippesystemet kan Delta-CAP brukes alene eller med en Tetra-CAP (med samme eller mindre kapasitet) festet på baksiden. På denne måten kan de transporterte volumene økes betydelig.
Takket være vektoverføringen på øyet på Delta-CAP som forbedrer grepet på traktoren og til bæresystemet som er koblet til traktoren, er den kombinerte maskinen veldig enkel å trekke på alle typer underlag.

Unik multifunksjonelt chassis

Chassiset til Delta-CAP, identisk med Tetra-CAP, har mange fordeler: treveis tippesystemet, men også flere mulige kombinasjoner av karmer som gjør det mulig å nå volum fra 4 til 26 m³ for den største modellen. Tipptraileren kan også utstyres med forlengere og med en losseskrue drevet av hydraulisk motor.

Relaterte produkter

Rekord System

Kontakt oss

Ring 51 42 26 20, send e-post til post@rekordsystem.no eller fyll ut skjema.

Nyttige lenker