Drakkar

Det skyver ikke; det tipper ikke, … det transporterer!

JOSKIN DRAKKAR er en flerbrukshenger som tillater transport av mange forskjellige typer materialer (silo, korn, masse, rødbeter, poteter osv.). Takket være UV-bestandige sidevegger av polyester / polyetylen er kjøretøyets egenvekt lav. Du kan derfor transportere en høyere nyttelast.

DRAKKAR's Revolusjonerende system

DRAKKAR har et industrielt væsketett transportbånd som skal, for lossing, flytte materialet. Denne høymotstandstransportøren rulles sammen på en sylinder drevet av 2 hydrauliske motorer bak på tilhengeren. Under lossingen beveger frontveggen, som er koblet til det bevegelige gulvet, bakover for å følge lasten uten å komprimere den.
På slutten av operasjonen vil den ha en pressende effekt som danner kompakte og faste hauger. Bruken av en gjennomsiktig perspexplate (10 mm tykk) sikrer en utmerket sikt ved lasting og lossing.
Gulvet og veggen gjenoppretter sine opprinnelige posisjoner takket være en hydraulisk motor foran på tilhengeren, som er koblet til et system med kjeder.

Stor dørklaring

Tilhengeren losses enkelt og uten blokkering takket være den betydelige klaring (40 cm) på bakluken (betjent av to dobbeltvirkende værer) over karosseriet. En låseanordning montert på stemplet sørger for at døren er ordentlig lukket og unngår uventet åpning under transport. En «stopp» -sensor på døren gjør at gulvet bare kan begynne å bevege seg når døren er helt åpen. I noen situasjoner er det nødvendig å la døren være lukket for å tømmes gjennom kornrennen, eller åpne luken litt. For det formål er det to kontrollbokser bak på kjøretøyet som gjør det mulig å få gulvet til å bevege seg fremover eller bakover.

Skraper

De bakre (øvre og nedre) skraperne lar deg fjerne alt gjenværende materiale på gulvet som beveger seg. Den ene foran forhindrer at fremmedlegemer akkumuleres mellom bunnen og det bevegelige gulvet.

Tre kornrenner i standard

Som standard gir tre kornrenner en presis, rask og fleksibel lossing. For denne bruken eller når det er nødvendig å bare åpne den, er det to kontrollbokser på baksiden av kjøretøyet som gjør at gulvet gradvis kan bevege seg fremover eller bakover.

Hydrauliske utvidelser

DRAKKAR kan utstyres med stive eller hydrauliske forlengere. Takket være det hydrauliske systemet blir belastningen lettere og materialfallet redusert. Forskjellige valg er mulige i henhold til modellen (uavhengig system på venstre og høyre side), hydrauliske forlengere på 4 sider, fallside, …

Relaterte produkter

Rekord System

Kontakt oss

Ring 51 42 26 20, send e-post til post@rekordsystem.no eller fyll ut skjema.

Nyttige lenker