TRANS-KTP 17/22/27

Kombinere smidighet og høy kapasitet

Trans-KTP 17, 22 og 27 tipphenger modeller er unnfanget og designet for de vanskeligste arbeidet. Med sin robuste design, sørger chassiset med sidevegger og gulv laget av 6 mm HARDOX 450 (5 mm for 17/50) lang levetid. Dobbeltakselmodellene er standard utstyrt med JOSKIN Cross-Over bogie og 27/65 TRM med Hydro-Tridem hydraulisk fjæring. Disse boggiene sørger for høy kjørekomfort på ujevnt underlag.
Videre er 27/65 TRM standard utstyrt med et dobbelt selvstyringssystem (første og siste aksel), noe som forbedrer manøvreringsevnen ytterligere. Alle disse modellene er også standard utstyrt med en støtfanger som trekkes hydraulisk når døren åpnes.

Smalt Chassis

JOSKIN utviklet et smalt chassis som gjør det mulig å montere Trans-KTP med brede hjul (opptil 666 mm), mens den ikke overstiger en total bredde på 2.550 mm. Det gir også en større styrevinkel og kan utstyres med et mer effektivt bremsesystem. Når det gjelder kjøretøyets sikkerhet og stabilitet, er den fremre rammen like effektiv som den i standardposisjon.

Relaterte produkter

Rekord System

Kontakt oss

Ring 51 42 26 20, send e-post til post@rekordsystem.no eller fyll ut skjema.